Get Fit 2 Ski

Get Fit 2 Ski

 

        GET FIT 2SKI IS ER VOOR JOU! 

 
Ben je een waterski-recreant, een beginnend competitie-wakeboarder of zet je de stap naar het topniveau in het waterskiën?
 
Get Fit 2 Ski (GF2S) creëert voor elke waterskiër / wakeboarder / racer / … de ideale ondersteuning om enerzijds meer trainingsbelasting aan te kunnen en anderzijds veel waterski-gerelateerde blessures te voorkomen.
 
GF2S niveau 1&2 geeft je een compleet programma met functionele trainingen waarbij core-stability, enkelstabiliteit, kracht en coördinatie uitgebreid aan bod komen. Er wordt gewerkt met toffe materialen, maar ook met kleine of zelfs zonder materiaal kan je aan de slag, zowel thuis als in de club.
 
Deze trainingen kunnen uitgevoerd worden als aanvulling op een waterskitraining, een loopsessie, … of als volwaardige training. Meer info hierover vind je in "Hoe ga je te werk".
 
In GF2S 2 krijg je daarnaast ook een handleiding om je conditie op te krikken met info over het lopen met een hartslagmeter en het werken met intervaltraining.
 
 
Ondertussen zijn we van start gegaan met het 3e niveau en richten we onze aandacht op 3 pijlers:

* De oefeningen van functionele training zullen meer uitgewerkt worden per discipline.
* Stabilisatietraining; en dan in het bijzonder oefeningen in de kleine en grote trampoline, waarbij men vooral aandacht schenkt aan enkelstabiliteit.
* Coördinatie training op de grote trampoline.
 
 
Heb je interesse in Get Fit 2 Ski? Groot gelijk! Het is een super project, ontwikkeld in samenwerking met vele topmensen uit de sector: personal trainers, experten core-stability, kinesisten, een trainer trampoline aan de topsportschool, …
 
Op de volgende pagina’s vindt je extra informatie omtrent ons project. De oefenschema’s en brochures zijn gratis te verkrijgen voor al onze leden. Om te vermijden dat je aan de slag gaat zonder enige voorkennis (het is belangrijk om de oefeningen vooral correct uit te voeren), organiseren wij gratis gasttrainingen in onze clubs. Na deze infosessie en training krijgen alle deelnemers gratis de brochure en kunnen ze een login vragen om op deze website permanent toegang te krijgen tot alle oefeningen.
De waterskitrainers krijgen meerdere keren per jaar de mogelijkheid om een bijscholing te volgen zodat ze na de gasttraining samen met de clubleden aan de slag kunnen met Get Fit 2 Ski.
 
Interesse om in je club een gasttraining aan te vragen? Of wil je club niet meewerken en heb je zelf wel interesse om deze training elders te volgen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 

Om het project "Get fit 2 ski" te kunnen promoten hebben we leuke actiefoto's nodig. Hiervoor vragen we jullie hulp én kunnen we jullie tegelijk aanmoedigen met een tof cadeautje!

Skiërs die actief bezig zijn met de trainingschema's van Get fit 2 ski en hiervan (een) mooie foto ('s) opsturen krijgen hiervoor in ruil een microvezel handdoek van het project.

Dit kan zowel voor clubs die als team met Get Fit 2 Ski werken (laat dan weten hoeveel deelnemers er regelmatig meetrainen) maar ook individuele waterskiërs of wakeboarders kunnen hun handdoek aanvragen.

Stuur je actiefoto op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en je ontvangt je cadeautje per post.

 
 
 

Waterski Vlaanderen VZW  :::  Beatrijslaan 25 bus 2  :::  2050 Antwerpen
Telefoon: 03/271.19.59  :::  Fax: 03/235.30.97  :::  E-mail: wsv@waterski.be