Bloso-Bijscholingen

Meer trainers, beter bijscholen!

 
Niet alleen het kwalitatief opleiden van trainers is een hoofdopdracht voor de Vlaamse Trainersschool, ook het bijscholen van trainers behoort vanaf nu tot hun kernactiviteiten.
 
Ze stellen dan ook graag ons nieuwe bijscholingsaanbod VTS Plus voor! VTS Plus wil trainers op alle niveaus de mogelijkheid geven om zich blijvend bij te scholen rond sporttakoverschrijdende onderwerpen, aanvullend op de bestaande cursusorganisaties. 
 
Maar er is meer! 
 
VTS Plus wil ook een platform bieden om met andere trainers en docenten in dialoog te treden over verschillende actuele thema’s. VTS Plus biedt een waaier aan bijscholingen, op verschillende dagen en tijdstippen en verspreid over heel Vlaanderen. 
 
De eerste VTS Plus bijscholingen van dit jaar zijn gepland en terug te vinden in het onderstaande overzicht. Het is echter de bedoeling om dit aanbod blijvend aan te vullen met actuele en populaire thema's. Het up-to-date bijscholingsaanbod en alle nuttige informatie omtrent VTS Plus is steeds terug te vinden via www.bloso.be/vtsplus.
 
 
Bovenop het aanbod gewone bijscholingen, organiseert Bloso tweejaarlijks de dag van de trainer. 
Op 13 december 2014 organiseert de Vlaamse Trainersschool (VTS) de zesde editie van de Dag van de Trainer. Net als tijdens de vorige edities richten we ons tot alle trainers in Vlaanderen, zowel gediplomeerde als (nog) niet gediplomeerde trainers! We beloven jullie alvast een feesteditie, want de Vlaamse Trainersschool bestaat dit jaar 20 jaar! 
 
Momenteel stellen we alles in het werk om een uitgebreid aanbod aan workshops aan te bieden.
Meer informatie over het programma en de inschrijvingsprocedure volgt binnenkort.
 
 
 
Waterski Vlaanderen VZW  :::  Beatrijslaan 25 bus 2  :::  2050 Antwerpen
Telefoon: 03/271.19.59  :::  Fax: 03/235.30.97  :::  E-mail: wsv@waterski.be